Vi er et sammensat hold, der arbejder med mennesker på stribe.

Vi oplever sjældent at udvikling, fremgang og vækst kommer af tilfredshed, sandhed på dåse eller hang til fejlfri adfærd.

Derfor arbejder vi gerne med utilfredshed, hylder de gode spørgsmål og udfordrer vanetænkningen.

Gitte Hodde

Stifter af BAGLÆNS og tidligere ansat i en branche-, arbejdsgiver- og interesseorganisation, en lobbyorganisation samt private rådgivningsvirksomheder.

I dag er mine kerneområder bestyrelses- og strategiudvikling, organisationsudvikling, lederrekruttering, og processer samt undervisning og rådgivning. Mit fokusområde er virksomheder/organisationer og særligt den almene boligsektor, hvis rammer, lovgivning og politiske vilkår jeg har indgående kendskab til gennem mange år.

Jeg har bred erfaring med processer, kvalitative- og kvantitative analyser, spørgeskemaer, evalueringer og fokusgrupper.

Jeg er uddannet cand.scient.pol. og proceskonsulent og er derudover certificeret i personanalyse og intelligenstest.

Jeg går gerne BAGLÆNS for at få alle med og for at få tilløb, selv om jeg helst løber efter en håndbold.

Email: gho@baglaens.dk

Se cv
2016 -
BAGLÆNS
2003 - 2016
BL – Danmarks Almene Boliger
2001 - 2003
NIRAS Konsulenterne
2000 - 2001
DMA Research
1998 - 2000
Det Midtjyske Lufthavnsråd / Grundfos Management
1995 - 1996
Idrætshøjskolen i Aarhus

KIM RØNDE OLESEN

Associeret partner i BAGLÆNS og stifter af OLESEN CONSULT. Har tidligere arbejdet i IT-branchen og i almene boligorganisationer – senest som stabschef med en bred opgaveportefølje og med hovedvægt på økonomi og tværorganisatoriske opgaver.

Mine kerneområder er analyse, effektivisering og økonomi. Jeg har i mange år beskæftiget mig med analyser, benchmarking, nøgletal, økonomi, forretningsgangsbeskrivelser, forvaltningsrevision, strategioplæg og formidling i den almene boligsektor. Jeg er en rutineret underviser og talnørd.

Jeg går gerne et par skridt BAGLÆNS for at skabe mig overblik. Er tidligere musiker og den fødte afslutter – også på fodboldbanen.

Email: kro@baglaens.dk

Se cv
2017 -
BAGLÆNS
2013 -
OLESEN CONSULT
2007 - 2013
Boligforeningen Århus Omegn
2002 - 2014
BL – Danmarks Almene Boliger (ekstern underviser)
1998 - 2006
Viby Andersboligforening / ALBOA
1980 - 1998
LEC (i dag en del af IBM)

ÁSLAUG S. ÁRNADÓTTIR

Associeret partner i BAGLÆNS, iværksætter og indehaver af Nebengesjæft og Lauga&Lauga. Tidligere ansat i private rådgivningsvirksomheder indenfor byudvikling, byplanlægning og formidling.

Mine kernekompetencer er formidling, både skriftlig og visuel samt grafisk design. Jeg har gennemført mange opgaver med bruger- og borgerinddragelse via workshops og idéværksteder. Dertil har jeg stor ekspertise inden for byudviklingsopgaver, der bl.a. omfatter kortlægning, analyse, konkurrenceprogrammer, masterplaner og strategiplaner for private bygherrer, organisationer og kommuner.

Jeg er uddannet arkitekt med en overbygning i byplanlægning.

Jeg kan godt lide at gå BAGLÆNS, for at sikre at vi får det hele med – og fordi det ofte giver sjovere oplevelser end bare at løbe derudad.

Email: asa@baglaens.dk

Se cv
2018-
BAGLÆNS
2015-
Indehaver af designvirksomheden Lauga&Lauga
2015-
Indehaver af Nebengesjæft, grafisk design og formidling
2014-2015
Freelancearbejde inden for byudvikling og grafisk formidling
2010-2014
COWI A/S
1999-2010
NIRAS Konsulenterne