Det siges at ét billede siger mere end 1000 ord.

I forhold til grafisk formidling og visuel kommunikation er det netop vores fokus. Vi vægter klar og enkel formidling, som alle kan forstå og forholde sig til. Ord ledsages af gode illustrationer, der understøtter det skriftlige.

Publikationer og præsentationsmateriale

I forbindelse med alle vores opgaver kan vi levere grafisk materiale, der er overskueligt og appetitligt. Dette omfatter præsentationsmateriale, rapporter, redegørelser, strategioplæg, foldere, idékataloger og analyser.

Grafisk materiale fra A til Ø

Vi tilbyder at udarbejde materiale til enkelte dele af et opgaveforløb, eller hele processer – alt fra et selvstændigt logo over kampagnemateriale som plakater, postkort og foldere til det endelige resultat i form af en opsamling eller en færdig plan.

Vi kan bidrage med enkelte illustrationer og kortmateriale samt hele publikationer og vi leverer kreativ sparring, idégenerering og vores egne forslag til design, hvis I ønsker dette.

Finish og bearbejdning

Vi tilbyder udarbejdelse af grafisk formidling på materiale, som I allerede selv har lavet og ønsker visualiseret til publikationer, hjemmeside, idékataloger og lign. til et tidssvarende udtryk og indhold.